top of page

 

Yoga Therapie

 

Wat kun je verwachten?

 

Yoga therapie gebeurt één op één. Het gaat om maatwerk. We beginnen met een uitgebreid intake gesprek, waarbij je de gelegenheid krijgt om over je problemen te vertellen. Ook vraag ik naar je medische geschiedenis, je werk en andere relevante omstandigheden.

 

Tijdens de tweede ontmoeting gaan we bewegen. Via een aantal lichamelijke- en ademhalingsoefeningen kijken we waar in het lichaam problemen worden ondervonden. Op basis van de informatie verzameld in deze eerste twee sessies maak ik een yoga-therapieplan, specifiek voor jou.

 

Afhankelijk van jouw wensen en behoeften werken we vervolgens minimaal 3 sessies aan je gezondheid. Houd er rekening mee dat het bij yoga therapie om een proces gaat. Vaak is het niet mogelijk om in korte tijd gewoontes die zich een leven lang ontwikkeld hebben te veranderen. Mijn doel is dat je je na elke sessie goed voelt, zowel lichamelijk als geestelijk.

 

Voor wie is yoga therapie?

 

Yoga therapie is voor iedereen. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben.

 

Klachten met betrekking tot diabetes, burn out, de ziekte van Parkinson, stress, slapeloosheid, menopauze, auto-immuun ziekten, maag- en darmklachten, hartklachten, COVID, rugpijn, kanker, en vele andere aandoeningen kunnen worden geadresseerd. Het doel van yoga therapie is om je te helpen bij het hanteren van je aandoening, om symptomen te verminderen, om de balans te hervinden, je vitaliteit te verhogen en je algehele welzijn te verbeteren. Yoga therapie heeft een holistische benadering en kijkt behalve naar je lichamelijke gesteldheid ook naar je mentale en emotionele toestand.

 

Wat kost het?

Alle sessies duren 90 minuten.

De kosten per sessie bedragen 77,50 euro.

We kunnen vrijblijvend telefonisch of via zoom kennismaken voordat we gaan beginnen.

 

bottom of page