top of page

Menopauze Yoga Workshop

De overgang is een natuurlijke transitie in het leven van de vrouw, maar het kan allerlei lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten met zich meebrengen. Hoe kun je yoga toepassen tijdens de overgang om eventuele klachten beter te hanteren?

In de menopauze yoga workshop bied ik je informatie, een luisterend oor en een yoga sessie aan. De yoga sessie zal bestaan uit bewegen, ademhalingsoefeningen, herstellende yoga poses om uit te rusten en op te laden, en een begeleide ontspanningsoefening.

De workshop is gericht op de veertig plus vrouw. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben en het is ook een aanrader als je nog niet in de overgang bent!


Flow Yoga Leiderdorp

Zaterdag 14 mei 2023

van 13.30 tot 16.30

Kosten: €35,-

Aanmelden via website Flow Yoga Leiderdorp

Beginnerscursus Yoga

Ben je benieuwd naar yoga, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om een yogales of stijl uit te kiezen, omdat je niet weet wat het inhoudt? Heb je vaak plaatjes gezien van yogi’s in onmogelijke houdingen en denk je dat yoga daarom niets voor jou is? Of vind je het eng om te beginnen, als nieuweling in een bestaande yogaklas met ervaren deelnemers?

Dan is een beginnerscursus iets voor jou! In deze curses van 5 lessen wordt je uitgelegd wat yoga eigenlijk is, en krijg je een toelichting op de verschillende stijlen. Verder leer je stapsgewijs de verschillende basisposes, zodat je voorbereid je eigen yogapad op kunt gaan!

Begindatum eerstvolgende cursus volgt  

bij Leiden Verlicht, Haagweg 4, Leiden


Menopauze Yoga


De overgang is een natuurlijke transitie in het leven van de vrouw, maar het kan allerlei lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten met zich meebrengen. Hoe kun je deze klachten het beste hanteren? In deze reeks van yogalessen bied ik je informatie en een luisterend oor aan. We gaan yoga oefeningen doen die je lichamelijke gesteldheid zullen ondersteunen en waarbij je met aandacht en liefde voor jezelf kunt zorgen. De yogalessen zullen bestaan uit zachte bewegingen, ademhalingsoefeningen, herstellende yogaposes om uit te rusten en op te laden, en ontspanningsoefeningen.

Een reeks van 5 yogalessen met dezelfde groep deelnemers, gericht op de veertig plus vrouw. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben en het is ook een aanrader als je nog niet in de overgang bent!

Begindatum eerstvolgende cursus volgt

bij Leiden Verlicht, Haagweg 4, Leiden


Menopauze Yoga Workshop

Wil je meer weten over de menopauze? Ben je geïnteresseerd in yoga en wil je graag weten hoe je yoga kunt toepassen tijdens de overgang om eventuele klachten beter te managen? 

In de menopauze yoga workshop bied ik je informatie, een luisterend oor en een yoga sessie aan. 

Voor deze workshop hoef je geen ervaring met yoga te hebben. Het is ook een aanrader als je nog niet in de overgang bent!

Zaterdag 21 januari 2023 

13.30 - 16.30

€40,-

Liv Yogacentrum Leidse Hout 

Meld je aan via het contact formulier van deze website, 

of via 

https://livyoga.nl/yoga-mindfulness-workshops-leiden/workshop-menopauze-yoga/


Workshops


bottom of page