top of page
IMG_6906.jpeg
IMG_6906.jpeg

Koningsdag Special!

Tijdens deze yoga special gaan we de wereld op z’n kop zetten! We gaan de Koning en de Koningin van de yoga houdingen beoefenen, de hoofdstand en de schouderstand. We beginnen met een warm-up van de schouders, en met het opbouwen van kracht in het bovenlichaam. Dan gaan we onderzoeken hoe het voelt om ondersteboven te gaan, op een voorzichtige en veilige manier. Ik nodig je uit om op deze feestelijke dag in het oranje te komen! 

 

Kleine lettertjes: 

Deze koninklijke houdingen hebben vele positieve effecten, lichamelijk en mentaal. Maar ze zijn helaas niet geschikt voor diegenen met een hoge bloeddruk, glaucoom, hoofdpijn of migraine, nek- en schouderklachten of osteoporose

 

Menopauze Yoga Workshop

De overgang is een natuurlijke transitie in het leven van de vrouw, maar het kan allerlei lichamelijke, geestelijke en emotionele klachten met zich meebrengen. Hoe kun je yoga toepassen tijdens de overgang om eventuele klachten beter te hanteren?

In de menopauze yoga workshop bied ik je informatie, een luisterend oor en een yoga sessie aan. De yoga sessie zal bestaan uit bewegen, ademhalingsoefeningen, herstellende yoga poses om uit te rusten en op te laden, en een begeleide ontspanningsoefening.

De workshop is gericht op de veertig plus vrouw. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben en het is ook een aanrader als je nog niet in de overgang bent!

 

Flow Yoga Leiderdorp

Zondag 19 november 2023

van 13.30 tot 16.30

Kosten: €35,-

Aanmelden via website Flow Yoga Leiderdorp

 

Beginnerscursus Yoga

Ben je benieuwd naar yoga, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om een yogales of stijl uit te kiezen, omdat je niet weet wat het inhoudt? Heb je vaak plaatjes gezien van yogi’s in onmogelijke houdingen en denk je dat yoga daarom niets voor jou is? Of vind je het eng om te beginnen, als nieuweling in een bestaande yogaklas met ervaren deelnemers?

Dan is een beginnerscursus iets voor jou! In deze curses van 5 lessen wordt je uitgelegd wat yoga eigenlijk is, en krijg je een toelichting op de verschillende stijlen. Verder leer je stapsgewijs de verschillende basisposes, zodat je voorbereid je eigen yogapad op kunt gaan!

Begindatum eerstvolgende cursus volgt 

 

bottom of page